torsdag 13 september 2012

lite same same

... men det är så vårt liv ser ut just nu... Vi jobbar, badar i poolen och åker till olika shoppingställen. Stefans iqama är i stort sett färdigt och nu väntar uppkörning och sedan bilinköp. Ska bli skönt att ha vår egen bil, även om flera här gärna kör oss både hit och dit :-) Idag har vi varit iväg med familjen Isaksson. Vi började på Toys r us. David och Thea ska på födelsedagskalas imorgon så de behövde köpa presenter. Två presenter och lite annat nödvändigt senare körde vi till Tamimi och inhandlade lite mat till helgen och veckan. Lottis och jag "sprang" inom H&M och shoppade mycket billigt till våra små. Precis innan bönen hann vi få några McDonalds meal med oss hem.
Igår träffade vi lite folk vid poolen. Drack rödsaft och snackade snack. David badade i ungefär tre timmar. När det mörknade gick vi till restaurangen och åt en fantastiskt mexikansk buffé.  Några bilder från igår.


Vårt hus

Poolonsdag



10 kommentarer:

  1. Ja, ja så är det!! Man måste lära känna stället!! Skönt att ni snart blir med bil!! Både huset & ni ser mycket fina ut!! <3 kramar till er. Petra

    SvaraRadera
  2. Om ni hade kommit under bönestunden, hade ni inte fått några McDonalds då? Stänger de då? Hur länge e de stängt?
    Kram från Beijing
    PS dum fråga men du får inte köra bil Åsa va´?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä, det stämmer. De stänger under bönestunderna. Det är stängt ca 30 minuter. Ingen dum fråga, jag inte får köra bil... ingen annan kvinna heller i och för sig ;-) KONSTIGT!!! eller hur?

      Radera
  3. Herregud vad gött ni har det! Det är ni värda :)

    Camilla M

    SvaraRadera
  4. Låter underbart det du skriver!! Fint hus & härliga foto på er! Kramar till er!

    SvaraRadera
  5. WOW vilken lyxigt liv ni har. Otroligt fint hus och fina bilder. Tittar varje dag och väntar på nya inlägg.KRAM MOP!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Huset är jättefint och vi stortrivs. Längtar efter besök bara ;-) kram kram

      Radera