fredag 17 augusti 2012

shopping

I dag strax innan tio kom Magnus (mannen från igår) och hämtade oss för lite sightseeing och ett supermarketbesök. Det var självklart jätteskoj att få se stan. Här verkar finnas allt och då menar jag allt (tja förrutom griskött och alkohol....). Stora shoppingmalls, restauranger och marknader. Affären vi handlade i hette Tamimi, stor och fräsch. Gick långsamt och spanade in allt som fanns. Efter en kort stund kommer en man fram och säger -Praying time, the shop close in five minutes. Då blev det full fart framåt.... Vi slängde ner lite allt möjligt på väg till kassorna. Får helt enkelt handla mer en annan dag.




På vägen hem tog David och jag lite bilder genom bilrutan:-) Det är söndag här idag och sista dagen på ramadan, vilket betydde helt tomma gator. 

Annars har dagen ägnats åt poolbad och poolbad. I morgon är vårt sommarlov slut, dags att börja jobba. Ha en trevlig helg! 

5 kommentarer:

  1. Nihao!
    Här kommer en hälsning från Beijing!
    Så spännande det ska bli att få följa er här på bloggen....Lycka till och ang det där med böneutroparen så ska jag fråga dig om några veckor igen hihihi
    kram till er alla tre
    Anna G

    SvaraRadera
  2. Wow!!! Tycker det ser jätte häftigt ut!!! David ser ut att trivas, som fisken i vattnet ;)
    Va snygg du är i din "långklänning" !!!
    Kramar Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vi trivs väldigt bra alla tre. Lite intensiva dagar så här i början bara :-) kram

      Radera
  3. Vad ni är fina!! Vilken rolig mat vagn ,där verkar vara stort utbud av varor!! !!
    Kram/ mop!!

    SvaraRadera