söndag 31 mars 2013

Långfredag i öknen

Vid nio åkte vi tillsammans med två andra familjer ut i öknen. Vårt första stopp var fyrhjulsåkning i ett område som heter Red sand. Det var väldigt vackert där med den röda sanden men jag blev inte helt såld på fyrhjulningen. David älskade det och åkte med Stefan och morfar hela tiden. Mamma och jag åkte en stund annars tog vi på oss jobbet att vakta bilen.


Efter red sand åkte vi till ett ställe som heter Kameltrappan. Där var härlig utsikt och vi skuttade glatt nedför kameltrappan. Det var inte lika lätt att skutta uppför, man kan nog mer beskriva det som att vi hasade oss uppåt. Av någon konstig anledning stannade kameran kvar i bilen... Tanken var att vi skulle grilla korv här men eftersom några av oss redan var grillade av solen så åkte vi hem och stekte våra korvar istället. Sedan blev det ett gott svalkande dopp i poolen.

2 kommentarer:

  1. Så mysigt att ha MoP på besök, dom ser ut att trivas!!! Sommartid hemma med minus 1,8 grader utanför köksfönstert, härligt!!! Jag vill oxå bränna mig av solen!!!..... Hälsa alla. Många långa kramar Petra

    SvaraRadera
    Svar
    1. Mycket mysigt! Har hört att våren äntligen kommit till Lund. Hoppas allt är bra med er alla! kram

      Radera